ARRK, specialister på 3D-utskrifter och prototypframtagning, är mycket glada att meddela att vår onlinetjänst för SLA- och SLS-delar, arrkonline.com, nu är tillgänglig för alla kunder i Norden.

Under 2018 lanserades ARRK Online för kunder i Storbritannien. Vi har en växande kundkrets som uppskattar vår snabba offert- och beställningstjänst för delar som tillverkas med stereolitografi (SLA) och selektiv lasersintring (SLS).

En av fördelarna med ARRK Online är att man får priset och leveranstiden för sitt projekt i realtid, och kan öka eller minska antalet delar, välja färg och lägga beställningen direkt.

Användargränssnittet på www.arrkonline.com har utvecklats i samarbete med AMFG, och fungerar nu för kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Tack vare att betalningar nu kan tas emot i både Euro och Pund kan ARRK också välkomna många fler kunder som vill dra fördel av snabb prissättning och snabba beställningar.

ARRK har servat kunder i Norden i över 20 år genom våra sälj- och projektgrupper. En hängiven kundtjänst är en viktig del av ARRK:s erbjudande, speciellt när det behövs många olika prototypframtagningstjänster eller där det handlar om komplex geometri.

ARRK Online strävar efter att erbjuda en ännu snabbare service och ett alternativt sätt för kunder att samarbeta med oss så att de snabbt kan få offerter och göra beställningar dygnet runt!