Apple Park Visitor Center slår upp dörrarna för allmänheten
Nyligen öppnade Apple Park Visitor Center dörrarna för grannar och besökare i området som nu har möjlighet att själva uppleva Apple Parks innovationer. Besökscentret är en unikt utformad byggnad vars trappor, stenväggar och terrazzogolv påminner om huvudbyggnadens. Dess kolfibertak tycks sväva i luften och vilar endast på stenbeklädda huvudstöd, utan några onödiga pelare.  
Besökarna erbjuds en fängslande och engagerande upplevelse av Apple Park där bland annat en 3D-modell av området får liv genom teknik för förstärkt verklighet. De får även lära sig mer om den största byggnaden i världen med naturlig ventilation och får med egna ögon se en av världens största platsbundna solpanelsanläggningar. De kan dessutom välja att lyfta hela taket och titta in i kontorslokalerna som utformats för att främja samarbete.   
De som besöker centret har även möjlighet att ta sig upp till takterrassen för en enastående utsikt över huvudbyggnaden och några av områdets cirka 9 000 inhemska träd som är anpassade för att klara det torra klimatet. När de kommer ner till bottenvåningen igen kan de besöka kaféet som omges av olivträd eller butiken med Apples fullständiga utbud av produkter samt exklusiva Apple- och Apple Park-varor.  

Besökscentret är ett arkitektoniskt utvidgande av Apples nya campus.