Vertex BD är den kompletta mjukvaran för husproducenter, och levererar projekt från ritningar till byggnation på det mest flexibla, effektiva och exakta sättet. Förenkla hela byggprocessen, från arkitektritningar till tillverkning.

Vad är Vertex BD?

Vertex BD är en avancerad mjukvara för husbyggnation, som använder sig av BIM-teknologi (Building Information Modeling) för konstruktion av byggnader. Arkitekter, konstruktörer och projektörer använder alla Vertex BD för att förenkla hela byggprocessen. Från arkitektritningar till tillverkning.

​Vertex BD är specifikt designad för:

  • Prefabricerad husproduktion, traditionellt bostadsbyggande, kundanpassade hus, projektering och byggande av modulhus.
  • Att från en enda modell automatiskt generera arkitekt- och konstruktionsritningar, produktionsritningar, mängdning av material, tillverkningsdata till maskiner och marknasföringsmaterial.

Vertex BD används till både trä- och stålstomme.

VARFÖR VERTEX BD?

Öka Hastigheten & Precisionen

BIM-modellen i Vertex BD är den enda källan till hela arkitekt- och konstruktionsprocessen. Vertex BD använder verkliga byggnadskomponenter för att modulera ritningen in i minsta detalj, precis så som det ska byggas. BIM-modellen är källan till all information, så som ritningar, materialmängdning, konstruktionsdetaljer – samt material till marknadsföring av projektet.

Ett system, från början till slut

Vertex BD gör det enkelt genom att hantera alla delar av projektet, så som arkitektritningar, konstruktionsritningar, produktion, leverens, sälj- och marknadsföringsmaterial. Genom att arbeta med en lättanvänd plattform effektiviseras hela arbetet för både arkitekt, konstruktör, produktionsteam och kund. Detta skapar nya möjligheter för eftermarknadsarbetet, ett bredare utbud av projektet samt effektivare support till kunden längs med vägen.

Producera mer och eliminera fel

Vertex BD effektiviserar både konstruktions- och produktionsprocessen. Oavsett om du bygger traditionellt eller industriellt. Genom att använda sig av endast en BIM-modell som hanterar alla ritningar och övrig dokumentation elimineraras risken för att fel uppstår och förenklar för alla parter i en byggprocess. Mjukvaran genererar dessutom materialrapporter för att få en exakt åtgång av byggmaterial. För de företag som bygger industriellt exporterar Vertex BD automatiskt informationen till produktionsutrustningen. Vilket gör att man slipper manuell inmatning, minimerar fel och sparar produktionstimmar.

Anpassa enkelt till alla projekt

Vertex BD är den mest kundanpassningsbara BIM-mjukvaran på marknaden, där vi digitaliserar våra kunders sätt att bygga. Byggsystemet blir därav en digital dokumentation, integrerad i vårt CAD-system, som automatiskt genereras i projekten. Detta blir en unik och effektiv process för att skapa byggnaders konstruktioner.

 

  • Mjukvaran är inte begränsad till specifika materialtillverkare utan kan visa alla tillverkares produkter.
  • Anpassade och egenutvecklade materialformer kan läggas till i systemet för att ytterligare modifiera alla byggprojekt.

SLUTRESULTATET? FLER PROJEKT, PÅ MINDRE TID.

Vertex BD ger dig möjlighet att färdigställa projekt mer effektivt, exakt, snabbt, inom budget, resulterar i fler nöjda kunder och i slutändan fler affärer.

De bästa inom kundsupport

På Vertex erbjuder vi förstklassig service till våra kunder världen över.  På våra åtta internationellt belägna kontor har vi supportteam, som svarar på era frågor och ser till att ni får ut det mesta möjliga av er Vertex BD-mjukvara.

Kundanpassad support – plus tillgång till massvis av tutorial videos, how-to articles, och annat utbidlningsmaterial — betyder att vi finns här för att hjälpa er att hålla ert projekt på banan.