Tidigare har det varit höga priser, program på engelska och höga inlärningströsklar. 

Nu är det låga priser, program och manual på svenska, kostnadsfri självstudiekurs med filmklipp, övningar, frågor och svar. Dessutom ingår fri support i tre månader.

CAD-programmet, ProgeCAD, är ett av världens mest säljande CAD-program, och kan enklast beskrivas som ett AutoCAD med lite extra funktioner. 

Bland extrafunktionerna märks import och export av PDF-ritningar, vektoriseringsprogram för att hantera skannade pappersritningar, 2D/3D arkitektmodul (EasyArch) och mer är 22 000 symboler/block inom el, vvs, mekanik, arkitektur, bygg mm. 

ProgeCAD och AutoCAD är 100% kompatibla med varandra, och ritningar flyttas enkelt mellan programmen utan konvertering. Båda programmen använder ritningsformatet dwg.

ProgeCAD är ett generellt 2D/3D CAD-program vilket innebär att du kan rita vad som helst. Allt som du kan rita för hand kan du rita i ProgeCAD men med noggrannare, snyggare och bättre resultat. 

Börja med ProgeCAD idag. Sedan kan du vid behov köpa till “extrautrustning” för elschemaritning, vvs-ritningar, arkitektritningar, utrymningsplaner, teledokumentation, mekanikritningar, extra ritramar.

Skulle du behöva hjälp så finns vi nära på telefon och e-post. Behöver du konsulthjälp eller utbildning så kan vi koppla upp oss mot din dator och hjälpa dig med dina problem och frågor. Vi har givetvis även traditionell lärarutbildning hos oss eller hos er.

Tveka inte. Kom igång med CAD idag!

Om du ändå tvekar så prova ProgeCAD med självstudiekursen 30 dagar kostnadsfritt. Du förbinder dig inte till någonting. Det är helt riskfritt.

Ta kontakt direkt med Hans Engström på 0733-88 86 84, www.progesoft.se