Signcom Norge, en del av nordiska Signcom Group, visade upp styrkan i den 160 m2 stora montern. Ett urval av det breda utbudet presenterades, med fokus på grönt i form av allt fler mer miljöriktiga förbrukningsmaterial. På maskinsidan fanns allt från uppgraderade klassiker som Mimakis UV LED flatbed UJF-6042 MkII till nyheter som Epsons resinprinter SC-R5000, gravyrmaskiner från Roland och X & Y-cutter från italienska Flexa.

Det känns fantastiskt roligt med en riktig kickstart, berättar Anders Magnusson, Signcom Norge. Mycket spännande kommer att hända i Signcombolagen framöver där vi följer planen att expandera och gå starkt fram mot nya mål. Processen med förstärkning av personal på alla positioner är i full gång, sedan väntar ytterligare satsningar som tar oss in i nästa stadie.

Signcom är en del av Igepa Group och finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Signcombolagen utvecklas starkt och fortsätter att vara en av de ledande leverantörerna i Norden. Läs mer på www.signcom.se samt www.igepagroup.com.