– Vi är mycket glada att kunna lägga till Epsons skrivare för vattenbaserat bläck till vårt sortiment säger Simon Nyman, Product Manager Printer Hardware på Signcom.

– Med dessa skrivare kan vi minska koldioxidavtrycket för och med våra kunder fortsätter Simon. 

– Epsons skrivare är kända för både tillförlitlighet och högkvalitativa, färgrika utskrifter. Vi ser tydliga krav på att främst affischtryck kan göras med vattenbaserat bläck. Där har vi ett mycket bra argument för att utöka vårt sortiment med dessa skrivare. Dessutom kan du idag välja mellan ett flertal olika Epson-skrivare till mycket bra priser. Som exempel kan du få en 24” 4-färgsmaskin från så lågt som 11 000 SEK!

– Vi är mycket glada över att ha Signcom ombord som nordisk partner för vårt vattenbaserade skrivarsortiment. Med Signcoms breda kundnätverk och Epsons kvalitetsskrivare är jag säker på att vi kommer att uppnå stor framgång tillsammans, säger Richard Garp, Business Account Manager på Epson.

Bland modellerna finns bl a: 

Professionella storformatsskrivare på instegsnivå för snabba, precisa och tillförlitliga utskrifter till låg totalkostnad.

Med SC-T3400 och SC-T5400 handlar det om flexibiliteten, tillförlitligheten, detaljerna och genomströmningshastigheten. Oavsett om du skriver ut CAD-ritningar eller affischer ger dessa skrivare fantastiska utskrifter av både ark (från A4 till A0) och rulle, även utan marginaler, varje gång. 

Eller SC-P-serien som använder en tiofärgers UltraChrome HDX-bläckuppsättning som framställer 98% Pantone-certifierade färger. Detta ger ytterst exakta resultat – fantastisk kvalitet och ljusstarka, livfulla färger. Ett avancerat svartvitt läge hjälper till att framställa djup, rik svärta med hög densitet och otroligt smidiga färgtoner som ger perfekta utskrifter.

Tack vare en fantastisk ljusbeständighet kommer utskrifterna att behålla sitt perfekta utseende långt efter det att de framställts. Faktum är att utskrifter på Premium Glossy Photo Paper kan vara i upp till 60 år!