MMD, det ledande teknikföretaget och licenspartnern för varumärket Philips bildskärmar, lanserar nya Philips Brilliance 328P6VUBREB. En proffsskärm med LCD-panel och inbyggd USB-C-anslutning för de som söker hög prestanda för ökad produktivitet. Skärmen är uppföljaren till populära Philips Brilliance 328P6AUBREB och tar ytterligare ett steg framåt med UltraClear UHD-upplösning (3840×2160) i 4K för otrolig precision, High Dynamic Range 600 för mer levande färger och USB 3.1-anslutning för än snabbare dataöverföring.

Flexibilitet och mångsidighet


Skärmen är utrustad med inbyggd dockningsstation för USB 3.1 typ-C som levererar ström såväl som ansluter tangentbord, mus och ethernetkabel och minskar krångel med sladdar. Notebooks kan också anslutas till skärmen via USB-C som samtidigt laddar batteriet. USB-C möjliggör även dataöverföring i hög hastighet jämför med andra typer av anslutningar.

 Utvecklad för exakt färgåtergivning


Skärmen har ett fylligt färgdjup med 1,074 miljarder färger och 12-bitars intern färgbehandling så att du kan återskapa jämna, naturliga färger utan övergångar och färgränder. Passar utmärkt för proffsanvändare som arbetar med grafiskt material, så som fotografer, designers, redigerare, arkitekter och programmerare där det är viktigt att en skärm har en så exakt och verklighetsnära färgåtergivning som möjligt. Användaren kan med hjälp av funktionen Philips Multiview ansluta och visa två enheter samtidigt på skärmen och arbeta simultant med innehåll från två olika källor.

Philips 328P6VUBREB är även utrustad med funktioner för ökad ergonomi. Philips LowBlue Mode som skyddar ögonen från den potentiellt skadliga effekten av kortvågigt blått ljus, medan skärmfoten SmartErgoBase ger möjlighet att justera höjd och lutning, samt ger en trasselfri sladdhantering och på det stora hela en smidigare och bekvämare användarupplevelse.

Skärmen finns tillgänglig från november 2018.