Office 365 är tillgängligt i Mac App Store. Det har aldrig varit enklare för Mac-användare att ladda ner Word, Outlook, Excel, PowerPoint, OneNote och hela paketet med Microsofts populära appar.

Office 365 för Mac har anpassats specifikt för att fungera med unika Mac-funktioner såsom Mörkt läge och Kontinuitetskamera i macOS, Touch Bar på MacBook Pro och marknadens bästa styrplatta. 

– Vi är mycket glada att kunna lansera Microsoft Office 365 i nya Mac App Store i macOS Mojave, säger Phil Schiller, Senior Vice President för Worldwide Marketing på Apple. Ända sedan start har Apple och Microsoft tillsammans arbetat för att kunna erbjuda Mac-användarna Office-paketets otroliga produktivitet. Nu när Office 365 finns i Mac App Store är det enklare än någonsin att få den senaste och bästa versionen av Office 365 för Mac, iPad och iPhone.

– Vi kan stolt meddela att Office 365 idag lanseras i Mac App Store, säger Jared Spataro, Corporate Vice President på Microsoft. Vi har haft ett nära samarbete med Apple för att kunna erbjuda Mac-användarna den bästa produktiviteten, och de har nu tillgång till allt de känner till och gillar med Office genom appar som är unikt anpassade för Mac.

På företag (och privat) vill användarna ha tillgång till de bästa enheterna och apparna när de utför sitt arbete. Det är ett centralt system som it-avdelningen kan använda för att driftsätta enheter, appar och licenser. Detta innebär att medarbetarna snabbt kan komma igång med Office-verktygen de gillar på Mac, iPad och iPhone, och få tillgång till suveräna nya funktioner som utvecklats specifikt för Apples enheter.