Den ledande lösningen för installationsprojektering MagiCAD finns nu tillgänglig för BricsCAD-plattformen. MagiCAD for BricsCAD är en prisvärd och användarvänlig lösning för installationsprojektering. MagiCAD Group blir också officiell återförsäljare av BricsCAD-plattformen. 

MagiCAD Group har gjort sin ledande lösning för installationsprojektering MagiCAD tillgänglig för BricsCAD-plattformen. MagiCAD for BricsCAD ger användarna välbekanta och kraftfulla MagiCAD-verktyg och samma tillverkarinnehåll på en prisvärd och användarvänlig plattform. BricsCAD är baserat på filformatet dwg som är branschstandard.

Lanseringen av MagiCAD for BricsCAD återspeglar MagiCAD Groups ambition att skapa ett inkluderande och öppet BIM-ekosystem genom att göra MagiCAD-programvaran tillgänglig på olika plattformar.

Introduktionen av MagiCAD for BricsCAD görs med våra MEP-designkunder i åtanke. Vi vill ge dem möjligheten att välja den projekteringsplattform som passar dem bäst, trygga i vetskapen att de fortsatt kommer att ha välbekanta och kraftfulla MagiCAD-verktyg tillgängliga. Den nya produkten ger oss också möjlighet att betjäna en mycket bredare kundbas än förr, säger Petteri Laakso, Commercial Director på MagiCAD Group.

BricsCAD är en projekteringsprogramvara som utvecklats av Bricsys, som är en del av Hexagon AB. MagiCAD Group blir nu också officiell återförsäljare av BricsCAD, vilket i sin tur innebär att MagiCAD Group kan tillhandahålla både BricsCAD och MagiCAD for BricsCAD till sina kunder i en samlad lösning.