MMD, det ledande teknikföretaget och licenspartnern för varumärket Philips bildskärmar, presenterar nya Philips 498P9. En böjd, 49-tums LCD-skärm särskilt designad för proffsanvändare och berikad med prestandaförbättrande funktioner, upplösning på 5120×1440 pixlar och 32:9 SuperWide bildförhållande som gör att skärmen enkelt ersätter två 27-tums 16:9 Quad HD-skärmar sida vid sida. Philips 498P9 är en skärm utan distraktioner och med mer komfort för ögonen. Detta tack vare skärmens böjning på 1800r som säkerställer en mindre bildförvrängning och ett bredare synfält då det speglar ögats naturliga form.

Utformad för att möta proffsanvändares krav

Med MultiView-tekniken kan användare ansluta både en PC och en bärbar dator då skärmen erbjuder dubbel anslutning och visning. Den inbyggda omkopplaren, MultiClient Integrated KVM, gör det möjligt för användare att hantera två separata enheter samtidigt med endast en uppsättning mus och tangentbord. Med ett knapptryck växlar användare enkelt mellan källorna. Skärmen har dessutom Compact Ergo Base, ett användarvänligt och justerbart stativ utformat av Philips som lutar, svänger och justerar höjden för maximal visningskomfort och effektivitet. Med funktionerna LowBlue Mode och Flicker-free reduceras flimmer och minskar risken för ögontrötthet.

Den nya skärmen från Philips är även i hög grad miljövänlig, för en mer hållbar arbetsplats. Genom att vrida på 0-watts strömbrytaren kan användaren stänga av strömförsörjningen för skärmen helt och hållet vilket resulterar i noll strömförbrukning när skärmen ej används.

Bildkvalitet att drömma om


Philips 498P9 säkerställer Dual QHD-upplösning (5120×1440) för fina detaljer och exakt bildåtergivning – perfekt för de uppgifter som kräver precision och noggrannhet.

Tack vare SmartImage-tekniken analyseras innehållet på skärmen och optimerar skärmens prestanda därefter. Med Adaptive-Sync kan användaren dessutom få en snygg och problemfri spelupplevelse.

Skärmen finns tillgänglig i augusti.