ProgeCAD har funnits i över 25 år och i Sverige i sju år. Under dessa år har ProgeCAD seglat upp som ett av världens mest använda CAD-program och ett av de med störst tillväxt i antal användare. Många företag har tusentals programlicenser av ProgeCAD, exempelvis ABB har mer än 10 000 licenser över hela världen. Du kan tryggt ansluta dig till en stor skara nöjda användare.

Några av ProgeCAD’s många fördelar är det låga priset, att det finns på svenska, att det ser ut och fungerar som AutoCAD och att du slipper löpande kostnader. Det innebär att när du köper en licens så avgör du själv om och när du vill uppdatera. ProgeCAD använder DWG som ritningsformat precis som AutoCAD, och de är därmed fullständigt kompatibla med varandra. Programmet levereras med 22 000 symboler/block inom olika branscher. Det går också att bygga upp egna symbolbibliotek.

I ProgeCAD kan man skapa fotorealistiska ytor på sina 3D-objekt med Artisan renderingsmotor som ingår i ProgeCAD. Det finns flera 3D-funktioner som ingår i programmet samt olika branschapplikationer.

Testa själv och ladda ner en gratis testversion från www.progesoft.se