Det nya coronavirusets härjningar kommer dessvärre närmare oss alla för varje dag som går. Vi på cadett vill förstås dra vårt strå till den gemensamma stacken och hjälpa våra kunder och samarbetspartners så mycket som möjligt. Förutom att skydda oss alla mot själva smittan har vi förstås också ett gemensamt ansvar att hålla hjulen igång, så att vi inte byter ett problem mot ett annat.

Folkhälsomyndighetens uppmaning idag (2020-03-16) att vi nu alla bör arbeta hemma i största möjliga utsträckning gör att frågan om tekniska lösningar för just detta blivit högaktuell.

cadett ELSA erbjuder en lång rad funktioner som underlättar sådan användning – arbete på distans. De mest effektiva lösningarna har sedan tidigare samlats i cadett ELSA Enterprise. I den produktnivån finns bland annat lösningar för att enkelt och smidigt kunna arbeta helt frikopplat från servrar och internet och ändå ha möjlighet att enkelt hämta hem gemensamma data som symboler och artikeldata. Och inte minst att på ett smidigt sätt checka ut projekt från servern för att arbeta med dem lokalt och att kunna checka in dem igen när arbetet är klart. De utcheckade projekten är förstås låsta för andra användare, så att användarna inte riskerar att trampa på varandras fötter, trots att – eller tack vare – att de inte är i närheten av varandra.

cadett erbjuder nu omedelbar hjälp att sätta upp en TRAVEL-lösning som passar dina behov. Vi hjälper dig att uppdatera din cadett ELSA till Enterprise och att installera och konfigurera både server och arbetsstationer. Givetvis gör vi alla arbeten ”remote” via web-möte. När det gäller själva uppdateringen så erbjuder vi ett nedsatt pris under den närmaste perioden.

Om du behöver hjälp med detta, eller har andra önskemål eller synpunkter, tveka inte att kontakta cadett