Skrämspecialisten AOC presenterar nya allroundskärmen Q3279VWFD8, det senaste tillskottet till förra höstens populära 79-serie.

AOC Q3279VWFD8 har en 31.5-tums IPS panel med QHD-upplösning (2560×1440 pixlar), vilket erbjuder en stor visningsyta och en klar bild med tydliga detaljer. QHD-upplösningen ger inte bara en tydlig bild för redigering av foton och videor, utan lämpar sig även för spel. Med ett färgomfång på 1,07 miljarder färger, erbjuder IPS-panelen dessutom en visningsvinkel på 178/178 grader, vilket ger en klar bild utan färgskiftningar från alla vinklar. Med AOCs Clear Vision-teknik förbättras skärpa och färger som visas i Standard Definition (SD) och AOC FlickerFree-teknik reducerar flimmer genom att använda sig av Direct Current (DC) för reglering av bakgrundsljuset istället för det annars vanliga Pulse Width Modulation (PWC). Detta gör skärmen skonsam mot ögonen vid längre användande och minskar risken för trötta och irriterade ögon.

AOC Q3279VWFD8 erbjuder flertalet anslutningar, som VGA, DVI, HDMI och DisplayPort, vilket gör det möjligt att ansluta såväl olika typer av spelkonsoler som datorer, laptops med mera. Ett 3,5mm uttag gör det även möjligt att ansluta hörlurar eller externa högtalare till skärmen.

AOC Q3279VWFD8 finns tillgänglig från juli.