Skärmspecialisten AOC lanserar nu en bärbar touchskärm med USB-C-anslutning. Den 39,6 cm (15.6”) stora IPS-skärmen 16T2 kommer med Full HD och kan kopplas till en laptop, desktop/server eller smartphone via dess två USB-C-uttag (via DisplayPort alternate-läget) eller genom dess Micro HDMI-uttag. 

Tack vare det inbyggda batteriet på 8000 mAh kan 16T2 användas på språng, utan behov av strömuttag. Dessutom är batteriet kraftfullt nog att användas som powerbank för att ladda din smartphone. 16T2 är tunnare än en centimeter och det smarta, vikbara höljet gör att du smidigt kan placera skärmen i både liggande och stående läge. Ett VESA-väggfäste gör dessutom skärmen till ett perfekt verktyg för mindre verksamheter, gamers, studenter, IT-administratörer, hemmafixare, med flera.

– Bärbara skärmar är en av de snabbast växande marknaderna inom teknologi i Europa, säger Ceasar Acosta, Product Manager Touch Screens and Accessories på AOC International Europe. Vi på AOC förstår att behovet är stort av smidiga mobila lösningar för både hemmet och kontoret, men kanske framförallt för rörliga arbetsplatser.

Smidig att ta med

Med en elegant finish i aluminium ser skärmen precis ut som en surfplatta. Men till skillnad från en surfplatta, som blir elektroniskt avfall när dess processor eller operativsystem blir gammalt, långsamt och inkompatibelt, så är 16T2 en bärbar skärm som inte begränsas av föråldrad teknik. 16T2 blir på så vis en framtidssäkrad investering för flera år framöver.

AOC 16T2s användarvänlighet, flexibilitet och bärbarhet öppnar upp för en rad olika användningsområden:

 

  • Utöka skärmytan på en bärbar dator medan du arbetar på språng
  • Som anteckningsverktyg för studenter
  • Ökad produktivitet när man jobbar hemifrån (särskilt på små ytor)
  • Som en serverdisplay
  • Som självbetjäningsskärm på offentliga platser
  • Som en skärm för hemmafixare eller ingenjörer
  • Som en skärm för mobilspel eller underhållning
  • Som en utökad underhållningsskärm till en smartphone

 

Pris och tillgänglighet:

AOC 16T2 kommer finnas tillgänglig från och med oktober 2020.