Vi har glädjen att meddela att den nya Leica BLK360 nu finns i lager här i Sverige och vi erbjuder snabb leverans till alla våra kunder! Missa inte chansen att uppleva den senaste innovationen inom laserscanning och verklighetsåtergivning. 

Med ett enda knapptryck kan användarna registrera en komplett scanning med sfäriska bilder på bara tjugo sekunder – fem gånger snabbare än med BLK360 G1. 

Registrera data i rekordfart med klassens bästa snabbscanning som inte kompromissar med kvaliteten, medan Visual Inertial System (VIS)-teknik automatiskt kombinerar dina scanningar på plats för att effektivisera ditt arbetsflöde och hjälpa dig säkerställa att dina datauppsättningar är kompletta. BLK360 gör det möjligt för användarna att jobba snabbare och smartare, och ger dem samtidigt direkt tillgång till alla data de behöver. 

Data från BLK360 är värdefulla för många olika tillämpningar – alltifrån traditionella mätuppdrag inom byggbranschen till fantasiväckande VFX- och VR-tillämpningar, och användarna kan enkelt föra över data till sina egna mjukvarusystem för att skapa omslutande och mycket exakta resultat och upplevelser. 

Reality Capture Oavsett om du jobbar inom verklighetsåtergivning, visualisering eller arkitektur, hjälper BLK360 dig att skapa imponerande och realistiska bilder med HDR och färgade punktmoln. 

Mätning BLK360 erbjuder noggrannhet och effektivitet för alla dina mätprojekt, med automatisk scanningssammansättning och HDR-bildtagning. Kort sagt ett värdefullt tillskott till ett professionellt verktygsarsenal 

Byggindustri

För stor- och småskaliga byggprojekt ger BLK360 snabbhet och effektivitet på byggarbetsplatsen, med dess robusta konstruktion och snabba dataöverföring.