Återförsäljaren av CNC- och fräsmaskiner tar in två medarbetare från branschen för att bygga upp, stärka och vidareutveckla verksamheten.

Alvöen AB, dotterbolag till anrika norska Alvöen AS, startade verksamhet i Sverige hösten 2019 med Niklas Svensson vid rodret och CNC Sweden som servicepartner. Trots pandemin som följde har Alvöen AB stått stadigt och företaget gör nu en storsatsning och tar in Johan Millby som produktansvarig för MultiCam Celero skärbord. Johan kommer närmast från Signcom där han arbetat i många år som servicechef och senast som produktansvarig för CNC-, laser- och gravyrmaskiner. I satsningen anlitar Alvöen AB också Katarina Andersson Millby, senast marknadschef också från Signcom. Hon kommer som konsult via sitt nya företag Okajjo AB att ta hand om Alvöen AB:s marknadsföring.

– Att få in två så oerhört erfarna medarbetare kommer att ge Alvöen AB en verklig kickstart, berättar Niklas Svensson, VD på Alvöen AB. Den kunskap och expertis dessa båda samlat på sig under sina många år i branschen gör att vi både kan nå ut till marknaden, precisera kundernas behov och leverera en exakt anpassad, skräddarsydd utrustning till var och en. Det känns fantastiskt roligt att bygga vidare på det Alvöen står för – professionalism, trygga, pålitliga affärer och långsiktiga relationer. Vi finns alltid här för att lösa problem och hjälpa våra kunder att utvecklas vidare framåt.

Hendrik Fasmer, ägare Alvöen AS, fyller i: vi känner varandra sedan många år tillbaka och jag är övertygad om att denna konstellation är helt perfekt. Jag är mycket, mycket glad att vi kunnat ro detta i hamn och ser framtiden an med största tillförsikt.